Een kijkje bij de onderbouw...

Groep 1/2E
Een dagje in groep 1/2E. Toch stiekem wel de allerliefste kinderen van de school 😉

Vandaag gingen wij lekker naar buiten om het splitsen van de getallen 4-5-6-7-8-9-10 te oefenen.
Even lekker rennen buiten, want bewegend leren is veeeeel leuker EN effectiever.
Met je groepje zoek je een envelop. Maak de splitsingen van het getal dat op de envelop staat. Klaar? Steek je hand in de lucht, dan komt de juf het controleren. Goed? Dan krijg je samen met je groepje een clicks blokje in de juiste kleur. En HOP door naar de volgende! Wie verzamelt ze allemaal?

Groep 1/2G
Wat een gezellige, maar ook spannende tijd. Sinterklaas is weer in het land!
De kinderen genieten er enorm van! De schoen wordt gezet, cadeautjes worden ingepakt, kinderen
mogen bij Sinterklaas op schoot komen en natuurlijk hebben alle kinderen een pietendiploma verdiend.

Groep 1/2F

Wij zijn de afgelopen weken al erg goed bezig geweest met het thema 'de deur'. We hebben een wandeling gemaakt door de wijk van de school om allemaal verschillende deuren te bekijken. Ook zijn we samen bezig geweest met het ontwerpen van een deur en dit ontwerp staat nu écht in onze klas. Wat een harde werkers!

Groep 1/2C

Tijdens de kinderboekenweek 2020 reizen we terug in de tijd. Wij gaan terug naar de tijd van kastelen, ridders en jonkvrouwen.
We openen dit thema met een toneelstuk door gespeeld door de leerkrachten.

Thema ridders en jonkvrouwen, verkleden en samen spelen.

Groep 1/2B
Op de speelplaats van locatie nummer 9 hebben de kinderen van groep 1/2B de afgelopen week fijn samen gespeeld
en heerlijk kunnen genieten op één van de laatste zomerse dagen van 2020.

Groep 1/2A

Wat een gezellige start van het nieuwe schooljaar! De kinderen in groep 1/2A zijn fijn aan het spelen tijdens de speel/werkles. De kinderen van groep 1/2A spelen ook bij juf Ineke in groep 1/2B en andersom. Dit doen ze maar al te graag!