Een kijkje bij de bovenbouw...

De kinderen van groep 5A hebben in de afgelopen periode veel samengewerkt: Nieuwsbegrip (begrijpend lezen), taalopdrachten, rekenen (klok). Zo leren we ook van elkaar.
Ook zijn we gestart met de eerste reeks lessen van Rots & Water.
Het maken van een mammoet (klei) was voor veel kinderen een uitdaging, maar het resultaat mag er echt zijn.
Wat een kunstwerkstukken!

Groep 4B

In groep 4B zijn we begonnen met oppervlakte. Van placemats in het rekenboek naar hand- en voetafdrukken!

De kinderen van groep 4A zijn aan het knutselen. Ze maken een mooie achtergrond van water en ecoline.
Kiezen een beroemd gebouw en maken daar een luchtballon bij. Het zijn échte kunstwerken!

De kinderen van groep 4A leren kennis maken met oppervlaktes. Ze onderzoeken hoeveel ruitjes hun voetafdruk is.

Groep 4C
In groep 4C leren de kinderen wat een meter is. Ze ontdekken waarmee en hoe je kunt meten.

Wie is de grootste van de klas?