Een kijkje bij de bovenbouw...

Groep 6B
Op 4 november hebben wij een gastles gehad over het thema: 'Alles kan met animatie'.
Een mevrouw van het EYE filmmuseum vertelde ons van alles over animatie door de jaren heen.
Het was een erg leuke en leerzame les waarbij de kinderen ook een eigen flipboekje mochten maken!

Groep 5B

Groep 5B werkt tijdens de crea rondom de prehistorie. Pas op voor de kudde mammoeten!!!

Groep 5C

Op donderdag 7 november was het nationaal schoolontbijt. Wij hebben gezellig met de klas ontbeten in onze pyjama!

Groep 4C
In groep 4 zijn we herfstschilderijen aan het maken. Je onderarm en hand zijn de stam van de boom en daarna
met wattenstaafjes de vallende bladeren schilderen.

De kinderen krijgen 5 weken op rij les in het bespelen van een blaasinstrument (bugel) of een slaginstrument:

Groep 4B
Groep 4B is aan het oefenen met de keersommen. De keersom van 10 lukt al aardig! Met een bordspel en bingokaart rekenen ze de keersommen uit en vullen ze hun kaart in. Wie o wie heeft als eerste zijn kaart vol? Het was erg spannend en leerzaam.
Wat een knappe kinderen al!

In groep 4A hebben we geleerd wat een meter is. De kinderen hebben elkaar op volgorde van grootte gezet.
Het was erg leerzaam!