Een kijkje bij de bovenbouw...

Groep 7A: Een nieuw jaar
In de eerste week na de kerstvakantie hebben we in groep 7A teruggekeken naar het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar het jaar 2020. De kinderen hebben allemaal een happertje gemaakt met hierop verschillende vragen. Bijvoorbeeld 'Waar kijk je het komende jaar naar uit?' of 'Wat wens je mij het komende jaar toe?'. Buiten maakten we een binnenkring-buitenkring en bespraken de kinderen deze vragen samen. Op naar een mooi jaar, 2020!
Groetjes groep 7A.

Tijdens de creales hebben we met de drie groepen 6 groepsoverstijgend gewerkt. In elke klas was een
andere creatieve opdracht.

Groep 6B
Op 4 november hebben wij een gastles gehad over het thema: 'Alles kan met animatie'.
Een mevrouw van het EYE filmmuseum vertelde ons van alles over animatie door de jaren heen.
Het was een erg leuke en leerzame les waarbij de kinderen ook een eigen flipboekje mochten maken!

Groep 5B

Groep 5B werkt tijdens de crea rondom de prehistorie. Pas op voor de kudde mammoeten!!!

Groep 5C

Op donderdag 7 november was het nationaal schoolontbijt. Wij hebben gezellig met de klas ontbeten in onze pyjama!

Groep 4C
In groep 4 zijn we herfstschilderijen aan het maken. Je onderarm en hand zijn de stam van de boom en daarna
met wattenstaafjes de vallende bladeren schilderen.

De kinderen krijgen 5 weken op rij les in het bespelen van een blaasinstrument (bugel) of een slaginstrument:

Groep 4B
Groep 4B is aan het oefenen met de keersommen. De keersom van 10 lukt al aardig! Met een bordspel en bingokaart rekenen ze de keersommen uit en vullen ze hun kaart in. Wie o wie heeft als eerste zijn kaart vol? Het was erg spannend en leerzaam.
Wat een knappe kinderen al!

In groep 4A hebben we geleerd wat een meter is. De kinderen hebben elkaar op volgorde van grootte gezet.
Het was erg leerzaam!